ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πόσα κοστίζει το πετρέλαιο θέρμανσης; - Οι φθηνότερες και ακριβότερες τιμές ανά επαρχία - Πίνακες

Πόσα κοστίζει το πετρέλαιο θέρμανσης; - Οι φθηνότερες και ακριβότερες τιμές ανά επαρχία - Πίνακες

Με τον χειμώνα να μπαίνει σιγά-σιγά, και το κρύο να αρχίζει να «δείχνει τα δόντια του», κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, ο κόσμος άρχισε να αναζητεί οικονομικούς τρόπους για να ζεσταθεί. Δεδομένου της ακρίβειας που επικρατεί, ο κόσμος φαίνεται να προβληματίζεται και να κάνει δεύτερες σκέψεις, προτού ανάψει τη θέρμανση για να ζεσταθεί. Παρ’ όλα αυτά, μειώσεις ενδέχεται να καταγραφούν τις επόμενες ημέρες στις τιμές των καυσίμων.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Πρατηριούχων Κύπρου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ανέφερε ότι, «οι εκτιμήσεις που έχουμε αυτή τη στιγμή, είναι ότι τιμές τόσο στο πετρέλαιο θέρμανσης, όσο και στα υπόλοιπα προϊόντα, αναμένετε να μειωθούν μέσα στις επόμενες μέρες».

Το ThemaOnline ανέτρεξε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Προστασίας του Καταναλωτή, και σας παρουσιάζει τις φθηνότερες και τις ακριβότερες τιμές, που επικρατούν ανά επαρχία.

Να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων, για το πετρέλαιο θέρμανσης, η Παγκύπρια μέση τιμή βρίσκεται στα 1,140 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,049 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,214 ευρώ.

Πού κυμαίνονται οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης ανά επαρχία

Λευκωσία

Στην επαρχία Λευκωσίας η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,137 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,061 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,210 ευρώ.

Φθηνότερες


Ακριβότερες

Λεμεσός

Στην επαρχία Λεμεσού η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,143 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,123 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,198 ευρώ.

Φθηνότερες


Ακριβότερες

Λάρνακα

Στην επαρχία Λάρνακας η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,139 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,049 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,214 ευρώ.

Φθηνότερες


Ακριβότερες

Πάφος

Στην επαρχία Πάφου η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,151 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,129 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,199 ευρώ.

Φθηνότερες


Ακριβότερες

Αμμόχωστος

Στην επαρχία Αμμοχώστου η μέση τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης βρίσκεται στα 1,137 ευρώ, η φθηνότερη στα 1,128 ευρώ και η ακριβότερη στα 1,184 ευρώ.

Φθηνότερες


Ακριβότερες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top