Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου που έπεσε από ύψος 7,5 μέτρων

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου που έπεσε από ύψος 7,5 μέτρων

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 18 Νοεμβρίου 2023, στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Mohamed Benny Camara, 25 ετών από τη Γουινέα.

Ο 25χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση, όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση από ύψος 7,5 μέτρων περίπου, ενώ εκτελούσε εργασίες σε οροφή αποθήκης.

Ο Camara υπέκυψε στα τραύματά του στις 22/11/2023, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του, ο θάνατός του οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE