ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χάος στον αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο

Χάος στον αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο

Συμφόρηση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, παρατηρήθηκε γύρω στις 9.50 το πρωί της Δευτέρας, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε στο τμήμα του παρακαμπτήριο δρόμου Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανάσιου και Γερμασόγειας, στην κατεύθυνση προς Γερμασόγεια.

Κατά την τροχαία σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (11:00): Κανονικά συνεχίζει γύρω στις 10.45 το πρωί, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, όπου λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε γύρω στις 9.50 το πρωί, στο τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανάσιου και Γερμασόγειας, στην κατεύθυνση προς Γερμασόγεια, προκλήθηκε συμφόρηση της τροχαίας κίνησης.

Στην περιοχή είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που πλέον έχει αποκατασταθεί και συνεχίζει κανονικά. Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

*Εικόνα αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top