Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα - Προκλήθηκαν ζημιές στην βεράντα αλλά και σε σταθμευμένο όχημα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα - Προκλήθηκαν ζημιές στην βεράντα αλλά και σε σταθμευμένο όχημα

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην περιοχή Παλλουριώτισσας.

Σύμφωνα με την Λειτουργό του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κούλλα Μεσαρίτου η ώρα 10:30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα τον τρίτο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας την περιοχή Παλλουριώτισσας.
 
Για κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα και η τηλεσκοπική πλατφόρμα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μισή ώρα αργότερα.
Εκ μέρους των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε κατάσβεση, καθώς και έρευνα στο εν λόγω διαμέρισμα όπως και σε παρακείμενα διαμερίσματα και στους κοινόχρηστους χώρους του κτηρίου για τυχόν παγιδευμένα άτομα, χωρίς να ανευρεθεί οποιδήποτε τραυματισμένο ή παγιδευμένο άτομο.
 
Ζημιές παρατηρήθηκαν στην βεράντα του διαμερίσματος και λόγω πυρκαγιάς υπήρξε πτώση αντικειμένου σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στο ισόγειο του κτηρίου. 
 
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο χώρο για τελική κατάσβεση και εξαερισμό ενώ θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιας σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE