Τρελό;;Έκλεψαν 29 κιλά πραλίνας από σούπερμαρκετ - Τι έκανε η αστυνομια;

Τρελό;;Έκλεψαν 29 κιλά πραλίνας από σούπερμαρκετ - Τι έκανε η αστυνομια;

Γλυκατζήδες κακοποιοί δεν μπόρεσαν να υποκύψουν στην ορμή τους για πραλίνα φουντουκιού και έβαλαν στο στόχαστρό τους σούπερμαρκετ στη βόρεια Ιταλία, κλέβοντας... 29 κιλά.

Το περιστατικό συνέβη σε σούπερμαρκετ της Σαρτσάνα (της Λιγουρίας), όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA. 

Η ληστεία όμως βγήκε ξινή για τους τρεις δράστες: Κινητοποιήθηκε γρήγορα η αστυνομία και οι καραμπινέροι τους συνέλαβαν ενώ έβγαιναν από το κτίριο.

Πρόκειται για δράστες που είχαν ήδη ποινικό μητρώο και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία. 

Πάντως, δεν είχαν (ούτε) το ελαφρυντικό της ηλικίας: Ο νεότερος ήταν 28 ετών, και οι άλλοι δύο 45.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE