Τρίτη αναβολή στη «δίκη» του δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Τρίτη αναβολή στη «δίκη» του δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Για τρίτη φορά αναβλήθηκε η διαδικασία ενώπιον του «κακουργιοδικείου» για την υπόθεση εναντίον του Τ/κ δημοσιογράφου, αρθρογράφου και προέδρου της συντεχνίας των εργαζομένων στον Τύπο (Basın Sen), Αλί Κισμίρ για άρθρο του, πριν 3 χρόνια, που αφορούσε την παρέμβαση της Τουρκίας στα εσωκομματικά του ΚΕΕ και θεωρήθηκε ότι εμπεριείχε προσβολή των «δυνάμεων ασφαλείας». Ζητείται «ποινή φυλάκισης» έως και 10 χρόνια για τον Κισμίρ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοινώθηκε αναβολή της διαδικασίας για τις 28 Δεκεμβρίου. Ο δικηγόρος του Αλί Κισμίρ και πρόεδρος του τ/κ δικηγορικού συλλόγου, Χασάν Εσένταγλι ανέφερε σήμερα στο «δικαστήριο» ότι το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με τις «δυνάμεις ασφαλείας», πρόκειται για ένα άρθρο με πολιτικό περιεχόμενο. Ζήτησε νέα συνάντηση με την «εισαγγελία» και ο «δικαστής» έδωσε ένα μήνα περιθώριο.

Ο κ. Εσένταγλι είπε ότι το αν θα συνεχιστεί ή όχι αυτή η διαδικασία εναπόκειται στον «εισαγγελέα» και «θα το μάθουμε όλοι μαζί στις 28 Δεκεμβρίου».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE