ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ωφελήματα ΠτΔ για την περίοδο 2014-2018 - Πότε θα εκδοθεί η ανακοίνωση της ΕΥ

Ωφελήματα ΠτΔ για την περίοδο 2014-2018 - Πότε θα εκδοθεί η ανακοίνωση της ΕΥ

Προσχέδιο ανακοίνωσης για τα ωφελήματα που λάμβανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τα έτη 2014-2018 έστειλε χθες στην Προεδρία η Ελεγκτική Υπηρεσία, η οποία αναφέρει πως δεν σχολιάζει δημοσιεύματα επί του θέματος και πως θα εκδώσει ανακοίνωση στις 7 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα η Υπηρεσία αναφέρει σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα "Χ" (πρώην Twitter) ότι "αναφορικά με δημοσίευμα της Αλήθειας: Χθες στάλθηκε στην Προεδρία προσχέδιο ανακοίνωσης για τα ωφελήματα που λάμβανε ο ΠτΔ τα έτη 2014-18. Ζητήθηκαν σχόλια μέχρι 4/12 όπως προβλέπει η ελεγκτική διαδικασία. Η ανακοίνωση θα εκδοθεί 7/12. Μέχρι τότε δεν θα σχολιάζουμε δημοσιεύματα".

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top