LIKE ONLINE

Ο συγκινητικός λόγος που ο «παίκτης 299» αποφάσισε να λάβει μέρος στο «Squid Game: The Challenge» - Δείτε βίντεο

Ο συγκινητικός λόγος που ο «παίκτης 299» αποφάσισε να λάβει μέρος στο «Squid Game: The Challenge»  - Δείτε βίντεο

Ο Spencer Hawkins, γνωστός ως «Παίκτης 299» ή «Ο άνθρωπος με την ομπρέλα» από το «Squid Game: The Challenge», αποκάλυψε την ειλικρινή ιστορία που τον οδήγησε να συμμετάσχει στο τρομακτικό ριάλιτι σόου.

Στο συναρπαστικό παιχνίδι Dalgona, μια πρόκληση που βάζει τους παίκτες να σκαλίζουν σχολαστικά σχήματα από εύθραυστη καραμέλα με κηρήθρα, ο Hawkins αντιμετώπισε μια στιγμή έντονης πίεσης. Έχοντας αναλάβει να επιλέξει το σχήμα για την ομάδα του, επέλεξε το δύσκολο σχήμα της ομπρέλας, θέτοντας τον εαυτό του στο επίκεντρο της προσοχής.

Το άγχος της κατάστασης ήταν αισθητό. Ο Hawkins, σε μια συναισθηματική συνέντευξη στο Entertainment Weekly, διηγήθηκε ότι αισθανόταν «σωματικά άρρωστος» καθώς έβλεπε τους συμπαίκτες του να αντιμετωπίζουν το δύσκολο έργο. Η αγωνία και η απογοήτευση που ήταν χαραγμένες στα πρόσωπά τους τον βάραιναν πολύ, προκαλώντας μια ενστικτώδη αντίδραση.

Σε μια ειλικρινή παραδοχή, εκμυστηρεύτηκε ότι η συμπάθειά του για την αρχική σειρά δεν ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την απόφασή του. Αντίθετα, το κίνητρό του προήλθε από μια βαθιά προσωπική εμπειρία. Έχοντας παλέψει και αναρρώσει από τον καρκίνο, ο Hawkins «αναδύθηκε» με μια ανανεωμένη αίσθηση. Το «Squid Game: The Challenge» ήταν μια ευκαιρία να νιώσει και πάλι ζωντανός, και να καταφέρει να κοινωνικοποιηθεί.

Παρά το ανταγωνιστικό του πνεύμα, ο Hawkins μπήκε στο παιχνίδι με συνεργατική νοοτροπία, ελπίζοντας να δημιουργήσει φιλίες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top