Νέο ρεσιτάλ του Άρη Λεμεσού ενόψει Ρέιντζερς στα social media - Η ανάρτηση με... Μπομπ Σφουγγαράκη

Νέο ρεσιτάλ του Άρη Λεμεσού ενόψει Ρέιντζερς στα social media - Η ανάρτηση με... Μπομπ Σφουγγαράκη

Με ένα ωραίο μήνυμα-βίντεο Μπομπ Σφουγγαράκη και πρωταγωνιστή τον Πάτρικ τον Αστερία, ο Άρης Λεμεσού, γράφει «Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε», ενόψει του αγώνα με την Ρέιντζερς στην Σκωτία.

Για ακόμη μία φορά ο Άρης Λεμεσού δίνει ρεσιτάλ στα social media.

Αυτή τη φορά ξεχώρισε για το μήνυμα ενόψει Ρέιντζερς με ένα εντυπωσιακό video εμπνευσμένο από το cartoon, Μπομπ Σφουγγαράκη.

Δείτε την ανάρτηση στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.