Επεισόδια στο Πουρνάρα: Απελάθηκαν 18 μετανάστες – Σε επόμενες πτήσεις άλλοι 11

Επεισόδια στο Πουρνάρα: Απελάθηκαν 18 μετανάστες – Σε επόμενες πτήσεις άλλοι 11

Οδηγίες για απέλαση έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών για όσους ενεπλάκησαν στα έκτροπα στο κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Σε συνέχεια των επεισοδίων που είχαν γίνει στον χώρο του ΚεΠΥ Πουρνάρα το βράδυ της 6ης Νοεμβρίου και των οδηγιών που δόθηκαν για σύλληψη και απέλαση των αιτητών αφρικανικής καταγωγής που είχαν εμπλακεί στα επεισόδια, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Εσωτερικών, οι 18 έχουν ήδη απελαθεί.

Για άλλους 11, έχει ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που απαιτούνται, βρίσκονται στη Μενόγεια από την ημέρα που εξετάστηκαν και απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους και θα απελαθούν με επόμενες πτήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE