Πόλεμος στο Ισραήλ: Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που απελευθέρωσε η Χαμάς – Μάνα και κόρη με ρωσική καταγωγή

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που απελευθέρωσε η Χαμάς – Μάνα και κόρη με ρωσική καταγωγή

Άλλες δύο γυναίκες που είχε απαγάγει η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, κατά την εισβολή της στο νότιο Ισραήλ επέστρεψαν σώες στο Ισραήλ την Τετάρτη.

Πρόκειται για την Λένα Τρουπάνοφ, 50 ετών, και την μητέρα της Ιρένα Τάτι, 73 ετών, που είναι πλέον σε ισραηλινό έδαφος. Και οι δύο έχουν διπλή ισραηλινή και ρωσική υπηκοότητα.

Έπειτα από μια πρώτη ιατρική εξέταση που γίνεται σε όλους τους απελευθερωμένους, θα επιστρέψουν στην οικογένειά τους.

 

Οι δύο γυναίκες, όπως εξήγησε η Χαμάς, απελευθερώθηκαν σαν «φόρος τιμής» στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μετά την απελευθέρωση, οι όμηροι στα χέρια της Χαμάς είναι 159.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE