ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Την κράτηση των τεσσάρων κατηγορούμενων για την δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου αποφάσισε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, 44, 41, 22 και 21 χρόνων, οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα στο δικαστήριο, το οποίο ανακοίνωσε την απόφασή του σε σχέση με το αίτημα των δικηγόρων, τριών εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, για να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα.

Ο δικηγόρος του 41χρονου, το γενετικό υλικό του οποίου εντοπίστηκε σε κάλυκα σφαίρας πυροβόλου όπλου, στη σκηνή του φόνου, δεν είχε φέρει ένσταση στην κράτηση του, κατά την προηγούμενη διαδικασία αγορεύσεων σε σχέση με την κράτηση τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 23 Ιανουαρίου 2024, αντιμετωπίζοντας 12 κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται να είναι οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στη Σκαρίνου όπου εκτιμάται πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top