Καταγγελία: Κουκουλοφόροι ξυλοφόρτωσαν ανήλικους στη Λάρνακα - Τους ρώτησαν με ποια ομάδα είναι

Καταγγελία: Κουκουλοφόροι ξυλοφόρτωσαν ανήλικους στη Λάρνακα - Τους ρώτησαν με ποια ομάδα είναι

Καταγγελία για δύο ανήλικους που δέχτηκαν επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους έφθασε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 8 την νύχτα την Τρίτη (28/11), ομάδα περίπου πέντε κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε σαλούν όχημα και κρατούσαν επιθετικά όργανα όπως ρόπαλα, προσέγγισαν δύο ανήλικους ηλικίας 13 ετών και 16 ετών που βρίσκονταν στην περιοχή του λυκείου Βεργίνας.

Μετέπειτα, οι κουκουλοφόροι ρώτησαν τους ανήλικους με ποια ομάδα είναι και όταν δεν τους απάντησαν, τους χτύπησαν. Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας μέλη του οποίου διενεργούν εξετάσεις μέσω κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης για να εντοπίσουν το όχημα στο οποίο φέρεται να επέβαιναν τα πέντε άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE