Έγκυος για δεύτερη φορά η Πέγκυ Ζήνα; Τι απαντάει στις φήμες η τραγουδίστρια

Έγκυος για δεύτερη φορά η Πέγκυ Ζήνα; Τι απαντάει στις φήμες η τραγουδίστρια

Το ότι η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας περιμένουν το δεύτερο καρπό της εικοσάχρονης σχέσης τους, είναι η φήμη που τον τελευταίο καιρό κάνει έντονα το γύρο στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και μητέρα της τετράχρονης Ηλέκτρας, σε συνέντευξή της στη Real απάντησε στα δημοσιεύματα και στους ψίθυρους που τη θέλουν έγκυο ξανά: 

«Οχι δεν είμαι έγκυος. Με χαρά θα δεχόμουν ένα παιδάκι αν μου το έστελνε ο Θεός. Καλοδεχούμενο, αλλά δεν είμαι στη φάση να το προσπαθήσω. Δεν ανήκω σε εκείνους που λένε πως πρέπει οπωσδήποτε να κάνω δεύτερο παιδάκι για να έχει παρέα το πρώτο. Ίσως γιατί είμαι κι εγώ μοναχοπαίδι και έχω επιλέξει τα αδέλφια μου στη ζωή. Τους φίλους που επιλέγεις τους θεωρώ πολλές φορές πιο πολύτιμους από τα αδέλφια. Είμαι απόλυτα καλυμμένη συναισθηματικά. Περίμενα να ζήσω το θαύμα της μητρότητας, έλεγα πάντα πως ήθελα να γίνω μητέρα. Πραγματικά, νιώθω ευλογημένη η Ηλέκτρα μου ήρθε την καλύτερη στιγμή. Το έζησα ολοκληρωτικά το θαύμα της μητρότητας και χάρηκα πολύ και το μωράκι μου τους πρώτους μήνες». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE