Ηράκλειο: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για κλοπές και διαρρήξεις με λεία πάνω από 50.000 ευρώ

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για κλοπές και διαρρήξεις με λεία πάνω από 50.000 ευρώ

Από τον περασμένο Αύγουστο ως τις 17 Νοεμβρίου 2023, πατέρας και γιος, 37 και 19 ετών αντίστοιχα, είχαν ξαφρίσει ούτε μία ούτε δυο αλλά 11 επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου εξιχνίασαν τις υποθέσεις και συνέλαβαν τους δύο άντρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, πατέρας και γιος είχαν αποσπάσει 53.140 ευρώ σε μετρητά, καθώς και τραπεζικές επιταγές, καταγραφικά μηχανήματα καμερών ασφαλείας, ένα χρηματοκιβώτιο, μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ηλεκτρονικές συσκευές, σε εννέα τετελεσμένες κλοπές/διαρρήξεις, ενώ τους αποδίδονται και δύο απόπειρες.

Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν περίπου 700 ευρώ, 400 δισκία ναρκωτικών, και ένας σιδερένιος λοστός. Ταυτόχρονα, στο σπίτι ενός εκ των δύο ανδρών, συνελήφθη και μια γυναίκα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE