Στην Ελλάδα ο μεγάλος τυχερός των 7,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Έδωσε 3 ευρώ για το χρυσό δελτίο

Στην Ελλάδα ο μεγάλος τυχερός των 7,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Έδωσε 3 ευρώ για το χρυσό δελτίο

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αμαλιάδα της Ηλείας συμπληρώθηκε το χρυσό δελτίο που έκανε τον/την κάτοχο του πλουσιότερο κατά 7,1 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ ο μεγάλος τυχερός συμπλήρωσε μόλις 6 στήλες συνολικής αξίας 3 ευρώ για να βρει τους 5+1 αριθμούς για την πρώτη κατηγορία.

Στην ίδια κλήρωση εκτός από τα 7.116.585,95 που κέρδισε ο υπερτυχερός του Τζόκερ, βρέθηκε και μόλις μια επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία.

Ο τυχερός που μάντεψε σωστά τους 5 αριθμούς σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη αύξησε κατά 125.497,93 ευρώ τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ήταν: 15, 25, 27, 30, 41 και τζόκερ 15.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE