Σε απελπισία μανούλα μονογονιός δυο ανήλικων: Κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά

Σε απελπισία μανούλα μονογονιός δυο ανήλικων: Κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά

Μητέρα μονογονιός κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο και ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας "Εθελοντές στην Κύπρο" , μητέρα μονογονιός δυο ανηλίκων κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο καθώς, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ενοικιάζει αποφάσισε να βρει άλλους ενοικιαστές.

Όπως αναγράφεται στην ανάρτηση, παρότι ήταν λήπτρια Ε.Ε.Ε , το επίδομα κόπηκε καθώς η μητέρα αρνήθηκε να δεχθεί μια θέση εργασίας η οποία ήταν αρκετά μακριά και δεν μπορούσε να πάει με το λεωφορείο.

Επιπρόσθετα για τον ίδιο λόγο της κόπηκε το επίδομα ενοικίου. Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι η μητέρα θέλει να εργαστεί και ψάχνει για εργασία μέχρι τις 13:30, λόγω των παιδιών τα οποία σχολνάνε εκείνη την ώρα από το σχολείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.