Πέτρος Ιακωβίδης: Το τραγούδι που έδωσε στον Αργυρό και το ζήλεψε και ο λόγος που προφυλάσσει την προσωπική του ζωή

Πέτρος Ιακωβίδης: Το τραγούδι που έδωσε στον Αργυρό και το ζήλεψε και ο λόγος που προφυλάσσει την προσωπική του ζωή

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ποιο κομμάτι έδωσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό και μετά το ζήλεψε, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας για ποιον λόγο την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE