ΠτΔ: Ενημέρωσε Γκουτέρες για τις εξελίξεις στον Άγιο Δομέτιο - Ολιγόλεπτη συνομιλία και με Ερντογάν

ΠτΔ: Ενημέρωσε Γκουτέρες για τις εξελίξεις στον Άγιο Δομέτιο - Ολιγόλεπτη συνομιλία και με Ερντογάν

Συνάντηση με τον ΓΓ του OΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της COP28, που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, «συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομέτιο».

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης «έθεσε στον ΓΓ την ανάγκη για διορισμό απεσταλμένου του το συντομότερο δυνατόν που θα αναλάβει να διερευνήσει τις προοπτικές επανέναρξης διαπραγματεύσεων από εκεί που έχουν διακοπεί».

Εξάλλου, απαντώντας σε ερώτηση σε σχέση με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητάει με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι ο Πρόεδρος είχε «πράγματι συνομιλία με τον Τούρκο Πρόεδρο η οποία διήρκεσε μερικά λεπτά». 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου προμηνύονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ως από τις πιο απρόβλεπτες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κύπρου, με πιθανές δραματικές ανακατατάξεις στον κομματικό χάρτη. Σε αυτό το ρευστό πολιτικό περιβάλλον, το ερώτημα που τίθεται είναι τι τελικά επηρεάζει την ψήφο των πολιτών: η κομματική ταυτότητα, τα σκάνδαλα, η επικαιρότητα ή οι νέες μορφές πληροφόρησης μέσω κοινωνικών δικτύων;

BEST OF TOTHEMAONLINE