ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τώρα που κάνει κρύο, πόσα κοστίζουν τα καυσόξυλα; - Οι φθηνότερες και ακριβότερες τιμές - Δείτε από που να τα προμηθευτείτε

Τώρα που κάνει κρύο, πόσα κοστίζουν τα καυσόξυλα; - Οι φθηνότερες και ακριβότερες τιμές - Δείτε από που να τα προμηθευτείτε

Τα «δόντια» του έδειξε ο χειμωνιάτικος καιρός, ο οποίος μπήκε απότομα φέτος, δεδομένου του ότι, πριν από μια εβδομάδα περίπου, ο καιρός στην Κύπρο θύμιζε ακόμη καλοκαίρι.

Κι αφού καλωσορίσαμε πλέον τον χειμώνα, είναι καλό να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για να ζεσταθούμε τις κρύες νύχτες που έρχονται, βλέποντας τις πιο οικονομικές επιλογές. Μια φθηνή επιλογή για τους τυχερούς που έχουν στο σπίτι τους τζάκι ή ξυλόσομπα, είναι η αγορά καυσόξυλων.

Σύμφωνα με τον πίνακα που δημοσιοποίησε το Τμήμα Δασών, οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το είδος του ξύλου, ενώ κυμαίνονται μεταξύ 60 ευρώ το χωρητικό κυβικό μέτρο για τα ξύλα της ακακίας και 110 ευρώ για τα ξύλα της λατζιάς.

Δείτε το πίνακα με τις φθηνότερες και ακριβότερες τιμές:

Δείτε που μπορείτε να τα προμηθευτείτε:

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την ποσότητα των καυσόξυλων που χρειάζονται από διάφορους κεντρικούς σταθμούς όπως, τα Πλατάνια και την Αθαλάσσα. 

Είναι σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι, να επικοινωνούν με το Τμήμα Δασών προτού πάνε να αγοράσουν καυσόξυλα ούτως ώστε να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα που υπάρχει, καθώς και τα σημεία πώλησης. Για περισσότερες πληροφορίες, καλείται το κοινό να επικοινωνήσει με το Τμήμα Δασών στο 22805511.

Ποιες είναι οι ποινές για όσους παρανομούν:

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, πρέπει να τηρείτε μητρώο για την ετήσια εμπορία καυσόξυλων βάσει του Άρθρου 9 (3) (α) του Νόμου.Τα στοιχεία αυτά πρέπει να τηρούνται για περίοδο πέντε (5) ετών από το τέλος κάθε εμπορικής συναλλαγής. Η υποβολή στοιχείων και η κατάθεση βιβλίων για έλεγχο στους Επιθεωρητές Ελέγχου Εμπορίας Ξυλείας και Προϊόντων Ξυλείας πρέπει να γίνεται μία φορά το χρόνο ή όταν ζητηθούν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη στην Έγκωμη: Επιβεβαιώθηκαν οι παράνομες μετατροπές στα διαμερίσματα - Οι άδειες που είχε τελικά το υποστατικό

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα - Οικογένειες με ανήλικα και βρέφη πεινάνε - Μπορείς να βοηθήσεις;Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top