Νέα Υόρκη: 30χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του στον λαιμό επειδή νόμιζε ότι τον δηλητηρίαζε

Νέα Υόρκη: 30χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του στον λαιμό επειδή νόμιζε ότι τον δηλητηρίαζε

Ένας άνδρας που πίστευε ότι η μητέρα του τον δηλητηρίαζε είναι ύποπτος για την δολοφονία της μέσα στο σπίτι της στο Bay Ridge στο Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Γείτονας του θύματος, άκουσε καυγάδες στον επάνω όροφο γύρω στις 19:30 και στη συνέχεια είδε τον 30χρονο γιο της γυναίκας να βγαίνει από το σπίτι της. Στη συνέχεια ανέβηκε και ανακάλυψε την άτυχη 52χρονη γυναίκα να φέρει τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό στο υπνοδωμάτιό της, μέσα σε λουτρό αίματος και κάλεσε το 911. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Στο 911 φέρεται να κάλεσε άλλο ένα άτομο, που δήλωσε ότι ήταν φίλος του γιου της Deshkovich και ανέφερε ότι ο 30χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του στο λαιμό, επειδή πίστευε ότι τον δηλητηρίαζε.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (1/12) ο ύποπτος για τον φόνο της 52χρονης, συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Fort Hamilton.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE