Έξω από την Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας οι εργαζόμενοι στις Βάσεις

Έξω από την Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας οι εργαζόμενοι στις Βάσεις

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα, 11 το πρωί της Τετάρτης, (09/09), έξω από την Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στη Λευκωσία εργαζόμενοι στις Βρετανικές Βάσεις.

Επιμέλεια: Xριστιάνα Τσαγγάρη 

Στη Λευκωσία μεταφέρθηκε η διαμαρτυρία των επηρεαζόμενων εργαζόμενων στις Βρετανικές Βάσεις, από την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι κατήλθαν από τη Δευτέρα τα ξημερώματα σε πενθήμερη απεργία, η οποία λήγει, με βάση τα σημερινά δεδομένα, την Παρασκευή.

150 εργαζόμενοι έφθασαν από το πρωί με λεωφορεία έξω από την Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στη Λευκωσία και σε έντονο κλίμα, καλούν τη Βρετανική Κυβέρνηση να αποσύρει  τη εφαρμογή του νόμου, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου και προνοεί μειώσεις μισθών, κατάργηση του ταμείου προνοίας, των μισθολογικών κλιμάκων και  των οφελημάτων αφυπηρέτησης.

Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE