Επαναπατρισμός 250 προσώπων που παρέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Επαναπατρισμός 250 προσώπων που παρέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνολικά 250 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επαναπατρίστηκαν την τελευταία εβδομάδα (26/11/2023 – 3/12/2023) από την χώρα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους.

Παράλληλα, κατά την ίδια εβδομάδα συνελήφθηκαν 73 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην Κύπρο και για τους οποίους τροχιοδρομείται η απομάκρυνσή τους μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής τους από την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου 8,868 άτομα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν αναχωρήσει από τη χώρα μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ με πολύ συγκεκριμένους στόχους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ με πολύ συγκεκριμένους στόχους»

Ετοιμότητα για ανάληψη της προεδρίας του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε 13 ημέρες εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE