Επαναπατρισμός 250 προσώπων που παρέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Επαναπατρισμός 250 προσώπων που παρέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνολικά 250 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, επαναπατρίστηκαν την τελευταία εβδομάδα (26/11/2023 – 3/12/2023) από την χώρα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους.

Παράλληλα, κατά την ίδια εβδομάδα συνελήφθηκαν 73 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην Κύπρο και για τους οποίους τροχιοδρομείται η απομάκρυνσή τους μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής τους από την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου 8,868 άτομα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν αναχωρήσει από τη χώρα μέσω των διαδικασιών αναγκαστικής και εθελούσιας επιστροφής.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE