Καταζητείται ο 38χρονος Πρόδρομος Παντελή για απόπειρα φόνου - Δείτε φωτογραφία

Καταζητείται ο 38χρονος Πρόδρομος Παντελή για απόπειρα φόνου - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφίες και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 38 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Πρόδρομο Παντελή, ημερομηνία γέννησης 24/12/1984, από τον Στρόβολο, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάπραξης των αδικημάτων 1. Απόπειρας φόνου, 2. Παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, 3. Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυρομαχικών πυροβόλου όπλου, και 4. Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στις 21-22 Νοεμβρίου, 2023, στη Σωτήρα, επαρχία Αμμοχώστου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE