Έδωσε προκαταβολή 10,000 ευρώ για να αγοράσει διαμέρισμα και τον ξεγέλασαν – Συνελήφθη 69χρονος

Έδωσε προκαταβολή 10,000 ευρώ για να αγοράσει διαμέρισμα και τον ξεγέλασαν – Συνελήφθη 69χρονος

Στη σύλληψη 69χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, ως ύποπτου για την απόσπαση 10 χιλιάδων ευρώ από 59χρονο, σε σχέση με υπόθεση απάτης κατά την πώληση περιουσίας.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε έρθει σε συμφωνία με τον ύποπτο για την αγορά διαμερίσματος, δίνοντας του ως προκαταβολή το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Στην πορεία ο 59χρονος διαπίστωσε ότι το ακίνητο είχε μεταβιβαστεί, από τον ύποπτο, σε συγγενικό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα η συμφωνία τους να μην ισχύει.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 69χρονο, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τρέχουν οι διεργασίες για την κυπριακή Προεδρία της ΕΕ – Ετοιμάζονται νέα σχέδια για το Στεγαστικό

ΠτΔ: Τρέχουν οι διεργασίες για την κυπριακή Προεδρία της ΕΕ – Ετοιμάζονται νέα σχέδια για το Στεγαστικό

Η ανάληψη της Προεδρίας είναι η μεγαλύτερη εθνική αποστολή, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ακόμη περισσότερο στην πράξη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λόγο και ρόλο στην ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE