Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που δόθηκε κατά την τελευταία διαδικασία ενώπιον του θανατικού ανακριτή, σήμερα αναμένεται να κληθούν ως μάρτυρες η πρωτοκολλητής του δικαστηρίου, ο υπεύθυνος εξεταστής της υπόθεσης από πλευράς Αστυνομίας και ο Δρ.Μάριος Καριόλου από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.
Την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, έπειτα από αίτημα της Νομικής Υπηρεσίας, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει όπως κληθούν στην πορεία να καταθέσουν η παθολογοανατόμος Δήμητρα Καραγιάννη και ο ποινικός ανακριτής Σάββας Μάτσας.
Κατά την προηγούμενη διαδικασία, ο πρώην προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης, είχε εκφράσει, τηλεφωνικά, την αδυναμία, λόγω ηλικίας, να ταξιδέψει στην Κύπρο και να καταθέσει ως μάρτυρας.
Υπενθυμίζεται ότι η δικαστής έχει εκφράσει την πρόθεσή της για ολοκλήρωση της διαδικασία μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ