Κόντρα στον Άρη για να... διαψεύσει τα προγνωστικά - Η πιθανή ενδεκάδα του Κόσκελα

Κόντρα στον Άρη για να... διαψεύσει τα προγνωστικά - Η πιθανή ενδεκάδα του Κόσκελα

Η ΑΕΛ κοντράρεται απόψε (19:00) στο «Αλφαμέγα» με τον συμπολίτη Άρη στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής και θέλει να κλείσει τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος με μία νίκη που θα της ανεβάσει την ψυχολογία, αλλά και την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Ρεαλιστικά ομιλούντες, οι «κίτρινοι» είναι το αουτσάιντερ στο τοπικό ντέρμπι με τον πρωταθλητή και ευρωπαίο Άρη, ένας... «τίτλος» που δεν τους αρέσει, αλλά είναι μία πραγματικότητα πλέον, ειδικά μετά την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασαν στα περισσότερα παιχνίδια του Α΄ γύρου, που τους αναγκάζουν να κυνηγούν... υπέρβαση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE