ΔΙΕΘΝΗ

Για μια εβδομάδα μιλούσε μόνο ψιθυριστά, λέει ο παππούς της 3χρονης Γιαχέλ η οποία απελευθερώθηκε από τη Χαμάς

Για μια εβδομάδα μιλούσε μόνο ψιθυριστά, λέει ο παππούς της 3χρονης Γιαχέλ η οποία απελευθερώθηκε από τη Χαμάς

Ο παππούς της 3χρονης Γιαχέλ Σοχάμ η οποία απελευθερώθηκε στις 25 Νοεμβρίου από τη Χαμάς, μίλησε για τις πρώτες ημέρες επιστροφής της εγγονής του κοντά του.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η μικρή μιλούσε μόνο ψιθυριστά για μια εβδομάδα μετά την απελευθέρωσή της και δεν συζητά για όσα πέρασε.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε πει πριν μερικές ημέρες ο Τόμας Χαντ, για την 9χρονη κόρη του Έμιλι: «Το πιο σοκαριστικό, ήταν ότι απλά ψιθύριζε, δεν μπορούσες να την ακούσεις. Έπρεπε να βάλω το αυτί μου στα χείλη της».

Σύμφωνα με τους Times of Israel, η 3χρονη Γιαχέλ, της οποίας ο πατέρας, εξακολουθεί να κρατείται όμηρος, απελευθερώθηκε μαζί με τη μητέρα της και τον 8χρονο αδελφό της, καθώς και τη γιαγιά της. Ο παππούς της από τη μητέρα της δολοφονήθηκε στις 7 Οκτωβρίου.

«Μέχρι πριν από δύο ημέρες, ψιθύριζε μόνο. Δεν μιλούσε, ούτε δυνατά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκιλάντ Κορνγκόλντ στο ειδησεογραφικό κανάλι Channel 12 και υπογράμμισε ότι η 3χρονη: «Δεν ρωτάει για τον μπαμπά, δεν ρωτάει για τον παππού της».

Ο Γκιλάντ τόνισε ότι τα παιδιά κρατήθηκαν μαζί με τις γυναίκες συγγενείς τους, αλλά όχι με τον πατέρα τους, ο οποίος παραμένει αιχμάλωτος.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top