Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πάχνας, μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν πέντε πρόσωπα να τοποθετούν σκαλωσιές σε αυτοκίνητο.
Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πέντε πρόσωπα δεν είχαν στην κατοχή τους οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητα τους και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής για εξακρίβωση στοιχείων. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τρείς αιτητές ασύλου ενώ των άλλων δύο προσώπων η αίτηση απορρίφθηκε και διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στη συνέχεια τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις