Τους «τσάκωσαν» να κλέβουν σκαλωσιές από οικοδομή στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 5 μετανάστες

Τους «τσάκωσαν» να κλέβουν σκαλωσιές από οικοδομή στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 5 μετανάστες

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού ότι άγνωστοι φέρονται να κλέβουν σκαλωσιές, από ανεγειρόμενη οικοδομή που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πάχνας, μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν πέντε πρόσωπα να τοποθετούν σκαλωσιές σε αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πέντε πρόσωπα δεν είχαν στην κατοχή τους οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητα τους και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής για εξακρίβωση στοιχείων. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τρείς αιτητές ασύλου ενώ των άλλων δύο προσώπων η αίτηση απορρίφθηκε και διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE