ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράψε-Σβήσε ονομάτων για τις δημαρχιακές εκλογές - Οι "Αντάρτες" στον ΔΗΣΥ

Γράψε-Σβήσε ονομάτων για τις δημαρχιακές εκλογές - Οι "Αντάρτες" στον ΔΗΣΥ

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες οι επιδιωκόμενες συνεργασίες κομμάτων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Τις τελευταίες ώρες, στελέχη κομμάτων πραγματοποιούν συναντήσεις για την επίτευξη συνεργασίας.

Στον ΔΗΣΥ συνεδριάζει τη Δευτέρα 11/12 το πολιτικό γραφείο του κόμματος, όπου εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Περιφερειαρχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Στη Λάρνακα φαίνεται πως ο ΔΗΣΥ κατεβαίνει με δικό του υποψήφιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απο τον Χάρη Μίλλα για τη θέση του περιφερειάρχη, ασκούνται έντονες πιέσεις και στον Επαρχιακό Γραμματέα του κόμματος, Θεολόγο Μανώλη ώστε να κατέλθει υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου. Πονοκέφαλος αποτελεί και η έντονη αντίδραση του νυν Δημάρχου Αραδίππου Ευάγγελου Ευαγγελίδη, ο οποίος αναμένεται να εξαγγείλει υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη, παρά την αντίθεση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ. Το σκηνικό πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη, 12/12

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου του επαρχιακού οργανισμού αυτοδιοίκησης Λάρνακας εξήγγειλε τη Δευτέρα, ο Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Thema Online.

Στην ΕΔΕΚ τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας, με το πολιτικό γραφείο του κόμματος να συνεδριάζει την Πέμπτη 14/12 έχοντας ολοκληρωμένη πρόταση για τις συνεργασίες με άλλα κόμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων σε ότι αφορά ονόματα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και μελών Σχολικών Εφορειών σε όλες τις επαρχίες και δεν αποκλείεται να προβεί σε ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top