Σιντίκ για Πύλα και Άγιο Δομέτιο: «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για αποκατάσταση του status quo»

Σιντίκ για Πύλα και Άγιο Δομέτιο: «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για αποκατάσταση του status quo»

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση του status quo σε Πύλα και Άγιο Δομέτιο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Αλιμ Σιντίκ.

"Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Η κατάσταση παραμένει η ίδια", είπε ο κ. Σιντίκ ερωτηθείς σχετικά.

Ανέφερε, ακόμη, ότι μέλη της ειρηνευτικής δύναμης παραμένουν και στις δύο περιοχές "και πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες για την αποφυγή εντάσεων".

"Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση του status quo συνεχίζονται", κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE