Ο μικρός Γιώργος χρειάζεται την βοήθεια μας - Παλεύει για δεύτερη φορά με τη λευχαιμία

Ο μικρός Γιώργος χρειάζεται την βοήθεια μας - Παλεύει για δεύτερη φορά με τη λευχαιμία

Ο μικρός ήρωας Γιώργος Μαυρογένους, παλεύει για δεύτερη φορά με τη λευχαιμία.

Μόλις έξι χρόνων, δίνει τη δική του μάχη. Ο μικρός Γιώργος χρειάζεται τη βοήθεια μας, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση δότη μυελού των οστών.

Η οικογένεια του 6χρονου Γιώργου καλεί τον κόσμο 18-45 ετών που είναι απόλυτα υγιείς να δώσει δείγμα για το παιδί τους, ώστε να βρεθεί συμβατός δότης.

Η διαδικασία είναι απλή και όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να αποταθεί στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για να δώσει δείγμα καθημερινά, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί στην Ψιμολόγου εθελοντική δειγματοληψία στις 10 Δεκεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE