ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακινητοποίηση λεωφορείων: Κανονικά από την Πέμπτη ένα σχολικό δρομολόγιο στη Λεμεσό

Ακινητοποίηση λεωφορείων: Κανονικά από την Πέμπτη ένα σχολικό δρομολόγιο στη Λεμεσό

Από το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου, το σχολικό δρομολόγιο που μεταφέρει μαθητές από Συλίκου, Λάνεια και καταλήγει στο Γυμνάσιο Λεμύθου, θα διεξάγεται κανονικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΜΕΛ, υπενθυμίζοντας ότι και το σχολικό δρομολόγιο από Ασγάτα προς Λύκειο Λινόπετρας, Άγιο Νικόλαο, Άγιο Αθανάσιο και Α’ Τεχνική διεξάγεται επίσης κανονικά.

Στην ανακοίνωση της η ΕΜΕΛ σημειώνει πως στα υπόλοιπα δρομολόγια που διακόπηκαν η διακοπή υπηρεσίας συνεχίζεται και ότι η εταιρεία κάνει ότι είναι αναγκαίο για μείωση της ταλαιπωρίας του μικρού αριθμού μαθητών που επηρεάζονται μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των δρομολογίων.

Διευκρινίζεται ότι όλα τα λεωφορεία της ΕΜΕΛ που χρησιμοποιούνται σε τακτικές αστικές και περιφερειακές διαδρομές που εμπίπτουν στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (άνω των 22 θέσεων επιβατών), διαθέτουν σύγχρονα και πιστοποιημένα ευρωπαϊκών προτύπων συστήματα αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο χώρο του κινητήρα, πέραν των εγκεκριμένων πυροσβεστήρων εντός των λεωφορείων και όλων των προβλεπόμενων αισθητήρων.

Ως εκ τούτου, δεν επηρεάζονται από τη ρύθμιση του Υπουργείου Μεταφορών και οι τακτικές διαδρομές συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά.

Υπογραμμίζεται ότι, τα εν λόγω λεωφορεία πληρούν όλες τις προδιαγραφές ηλικίας και ασφάλειας που τίθενται μέσω Οδηγιών και Κανονισμών της ΕΕ, έχουν τις απαραίτητες εγκρίσεις τύπου και έχουν περάσει επιτυχώς τους προβλεπόμενους τεχνικούς ελέγχους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top