Πού θα λειτουργήσει για πρώτη φορά Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάφο - Η έναρξη και οι δραστηριότητες

Πού θα λειτουργήσει για πρώτη φορά Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάφο - Η έναρξη και οι δραστηριότητες

Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην πλατεία της Συνοικίας Μουττάλου, στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, πρόκειται για καρπό της πρωτοβουλίας επιχειρηματιών και άλλων δημοτών που δραστηριοποιούνται ή διαμένουν στην προσφυγική συνοικία της Πάφου και η οποία στηρίζεται από τον Δήμο.

Αναφέρεται ότι στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίο, το οποίο θα λειτουργήσει από τις 20 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν σπιτάκια – περίπτερα με εδέσματα, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και προϊόντα, ζεστά ροφήματα και σημείο για φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη.

Στο χώρο, προστίθεται, θα οργανώνονται αρκετές δραστηριότητες, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Θα λειτουργεί επίσης φιλανθρωπικό παζαράκι από οργανώσεις κοινωνικής μέριμνας με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες.

Η έναρξη της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 17:00 και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE