«Τον τσάκωσαν» να κυκλοφορεί με πτυσσόμενο μαχαίρι - Χειροπέδες σε 20χρονο

«Τον τσάκωσαν» να κυκλοφορεί με πτυσσόμενο μαχαίρι - Χειροπέδες σε 20χρονο

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο την Τετάρτη το βράδυ προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις Τετάρτη η ώρα 22:15 υπήρξε πληροφορία για ένα πρόσωπο που διακινείτο ύποπτα σε συγκεκριμένη οδό στην Πάφο.

Περίπολο του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου μετέβη στην σκηνή και εντόπισε ένα πρόσωπο 20 ετών. Από έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του πτυσσόμενο μαχαίρι με μυτερή άκρη έξι εκατοστών. Ακολούθως ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE