Δείτε live την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα - Έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου

Δείτε live την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα - Έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέπτεται την Αθήνα έξι χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του στην Ελλάδα και θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το Anadolu αναφέρει ότι το κλίμα αναμένεται να είναι ήπιο στις συνομιλίες και ότι «στην ατζέντα των συζητήσεων θα περιλαμβάνονται επίσης οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις», ενώ προσθέτει ότι «αναμένεται να υπογραφούν διάφορες συμφωνίες».

Η Αθήνα έχει γίνει «αστακός» για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, δρόμοι και σταθμοί του Μετρό έχουν κλείσει, ενώ έχουν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις.

Έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου καλωσόρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τόνισε ότι Ελλάδα και Τουρκία χρειάζεται να εργαστούν για την ευημερία των δύο λαών και της ευρύτερης περιοχής.

Η Σακελλαροπούλου δήλωσε ότι Ελλάδα και Τουρκία να εργαστούν για την ευημερία των δύο λαών και της ευρύτερης περιοχής.

O Ερντογάν δήλωσε ότι θα είναι καλύτερο για το μέλλον των δύο χωρών να βλέπουμε το γεμάτο μέρος του ποτηριού.

Δείτε live εικόνα από το OPEN TV

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE