«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 75χρονου κυνηγού που εντοπίστηκε νεκρός στο Σταυροβούνι - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 75χρονου κυνηγού που εντοπίστηκε νεκρός στο Σταυροβούνι - Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 75χρονου κυνηγού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης 06 Δεκεμβρίου στο Σταυροβούνι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 75χρονου οφείλεται σε καρδιολογικά αίτια και συγκεκριμένα σε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης (06/12), λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για βοήθεια της Αστυνομίας σε ανεύρεση ελλείπον προσώπου, το οποίο είχε μεταβεί για κυνήγι στην περιοχή Σταυροβουνίου.

Ανταποκρίθηκε η Ε.Μ.Α.Κ. με ομάδα διασωστικών σκύλων. Το ελλείπον ηλικιωμένο άτομο ανευρέθηκε από την ομάδα διασωστικών σκύλων Κ-9 της Ε.Μ.Α.Κ. χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια δόθηκε βοήθεια στο προσωπικό του ασθενοφόρου για μεταφορά του από το σημείο εντοπισμού, στο ασθενοφόρο και ακολούθως στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE