Υπουργός Μεταφορών: «Βάσιμες ενδείξεις» ότι επανέρχονται τα λεωφορεία αρχές της άλλης εβδομάδας

 Υπουργός Μεταφορών: «Βάσιμες ενδείξεις» ότι επανέρχονται τα λεωφορεία αρχές της άλλης εβδομάδας

Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα επανέλθει στην κανονικότητα η υπηρεσία των δημοσίων μεταφορών, δήλωσε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίας της Επιτροπής ανέφερε επίσης ότι ζητήθηκε διοικητική έρευνα για τη σύμβαση των λεωφορείων. Όπως είπε, έχει ήδη οριστεί ερευνών λειτουργός, προσθέτοντας ότι τα πορίσματα της έρευνας αναμένονται σε δύο μήνες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE