LIKE ONLINE

Χειροπέδες σε μοντέλο του OnlyFans που άφησε το εσώρουχό της σε μαγαζί - Το viral βίντεο που την «έκαψε»

Χειροπέδες σε μοντέλο του OnlyFans που άφησε το εσώρουχό της σε μαγαζί - Το viral βίντεο που την «έκαψε»

Η Layla Kelly είδε ξαφνικά δυο αστυνομικούς να στέκονται έκω από την πόρτα της. Η ίδια αναστατώθηκε όταν της είπαν ότι ήθελαν να κάνουν μια σοβαρή συζήτησης. Σκέφτηκε «Ω, Θεέ μου, κάποιος πέθανε» και πως η επίσκεψη τους θα ήταν ότι χειρότερο για την 33χρονη μητέρα από τη Νέα Ζηλανδία.

Όπως είπε στο news.com.au, «Άρχισα να πανικοβάλλομαι, νόμιζα ότι σίγουρα είχε συμβεί κάτι φρικτό. Είχαν ένα πολύ αυστηρό βλέμμα στο πρόσωπό τους και μου είπαν ότι έπρεπε να μιλήσουμε για κάτι σοβαρό».

Οι αστυνομικοί όμως τη διαβεβαίωσαν πως η επίσκεψή τους δεν είχε να κάνει με κάποιον θάνατο. Η Layla είπε ότι η συζήτηση έπαιρνε παράξενη τροπή και πως τελικά οι αστυνομικοί ήταν εκεί για να μιλήσουν για ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε γίνει viral. «Ήμουν τόσο μπερδεμένη, που απλά τους κοίταζα με κενό βλέμμα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί ήταν στην πόρτα μου για ένα βίντεο; Δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό. Δεν περίμενα αυτό που θα μου έλεγαν στη συνέχεια» εξήγησε.

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί για να της μιλήσουν για ένα βίντεο που είχε γυρίσει σε ένα κοντινό κατάστημα σιδηρικών μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Η ίδια, δημοφιλής πρωταγωνίστρια ταινιών ποpνό, χρησιμοποιεί όπως συνηθίζεται τα social media για να προωθήσει τη σελίδα της στο OnlyFans.

Στο εν λόγω βίντεο, η ίδια με μια φίλη της βγάζουν τα εσώρουχα τους μέσα στο κατάστημα και τα αφήνουν σε μια γωνία του ως «έκπληξη για τους μπαμπάδες» και τους «σκληρά εργαζόμενους οικοδόμους. Σε ένα άλλο κατάστημα το κάνει μόνη της.

Το βίντεο έφτασε τις 15 εκατομμύρια προβολές, με την ίδια να εξηγεί ότι επρόκειτο για ένα αστείο και επισήμανε ότι στην πραγματικότητα δεν άφησε το εσώρουχο στο κατάστημα. Η Layla Kelly, η οποία κέρδισε τον τίτλο της «Καλύτερης πορνοστάρ της Νέας Ζηλανδίας» για το 2023, ανέφερε επίσης ότι είχε κι άλλο εσώρουχο κάτω από αυτό που έβγαλε.

«Μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στο διαδίκτυο. Επίσης, δεν θα άφηνα τα εσώρουχά μου δωρεάν έτσι» είπε και συνέχισε: «Γυρίσαμε ένα σωρό διαφορετικά βίντεο εκεί. Κανένα μέλος του προσωπικού δεν μας είπε τίποτα. Μόνο όταν βγάλαμε τα παπούτσια μας κάποια στιγμή, μας είπαν ότι πρέπει να τα ξαναφορέσουμε. Κάτι που σεβαστήκαμε».

Η 33χρονη είπε πως η συζήτηση με την αστυνομία είχε γίνει παράξενη και πως κρατήθηκε να μη γελάσει. Τελικά, χρειάστηκε να υπογράψει διάφορα έγγραφα, ότι θα της επιβαλλόταν πρόστιμο 6 χιλιάδων δολαρίων αν επισκεπτόταν οποιοδήποτε κατάστημα αυτής της αλυσίδας στην πρωτεύουσα της χώρας για τα επόμενα δυο χρόνια. Δεν της απαγγέλθηκαν ωστόσο κατηγορίες.

H Layla Kelly λέει πως τον τελευταίο χρόνο έχει βγάλει 196.180 δολάρια από το OnlyFans, με τον καλύτερο μήνα να της δίνει κέρδη 29.427.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top