Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Κανονικά εξελίσσεται το πτητικό πρόγραμμα των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, αφού από τις έξι το απόγευμα έχει αρθεί πλήρως το καθεστώς επιφυλακής που είχε επιβληθεί από χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω της σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής αναφέρει ότι «από τις 6 το απόγευμα έχει αρθεί πλήρως το καθεστώς επιφυλακής που είχε επιβληθεί από χθες το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εξαιτίας της ύπαρξης αυξημένων επιπέδων σκόνης στην ατμόσφαιρα και τη δημιουργία χαμηλού ορίου ορατότητας».

Στην δήλωση αναφέρεται ακόμα ότι «η ομαλότητα στο πτητικό πρόγραμμα και των δυο αεροδρομίων της Κύπρου έχει αποκατασταθεί απόλυτα και εξελίσσεται κανονικά. Το όριο ορατότητας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου βρίσκεται πλέον σε ικανοποιητικά επίπεδα». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE