Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Κανονικά εξελίσσεται το πτητικό πρόγραμμα των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, αφού από τις έξι το απόγευμα έχει αρθεί πλήρως το καθεστώς επιφυλακής που είχε επιβληθεί από χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω της σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής αναφέρει ότι «από τις 6 το απόγευμα έχει αρθεί πλήρως το καθεστώς επιφυλακής που είχε επιβληθεί από χθες το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εξαιτίας της ύπαρξης αυξημένων επιπέδων σκόνης στην ατμόσφαιρα και τη δημιουργία χαμηλού ορίου ορατότητας».

Στην δήλωση αναφέρεται ακόμα ότι «η ομαλότητα στο πτητικό πρόγραμμα και των δυο αεροδρομίων της Κύπρου έχει αποκατασταθεί απόλυτα και εξελίσσεται κανονικά. Το όριο ορατότητας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου βρίσκεται πλέον σε ικανοποιητικά επίπεδα». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE