ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Δραματική διάσωση μητέρας που παρασύρθηκε με τα παιδιά της - 20 μαθητές σήκωσαν το αυτοκίνητο στον αέρα - Απίστευτα βίντεο

ΗΠΑ: Δραματική διάσωση μητέρας που παρασύρθηκε με τα παιδιά της - 20 μαθητές σήκωσαν το αυτοκίνητο στον αέρα - Απίστευτα βίντεο

Σωτήρια αποδείχθηκε για μια μητέρα και τα δύο παιδιά της ηλικίας 2 και 3 ετών στις ΗΠΑ η παρέμβαση περίπου 20 μαθητών όταν οι τρεις τους εγκλωβίστηκαν κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου που τους παρέσυρε έξω από σχολείο.

Η Μπρίτζετ Πόνσον έφευγε με τον 2χρονο Άρτσερ και την 3χρονη Μπράιτλι το απόγευμα της Τρίτης από το σχολείο στη Γιούτα στο οποίο εργαζόταν όταν ένας οδηγός που έκανε όπισθεν και υποστήριξε ότι τον τύφλωσε ο ήλιος δεν τους αντιλήφθηκε και τους παρέσυρε.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας μια ομάδα περίπου 20 μαθητών έτρεξε προς βοήθεια της μητέρας και των δύο παιδιών.

Δείτε το βίντεο

«Άκουσα φασαρία και κάποιον να λέει "έλα να βοηθήσεις" οπότε έτρεξα. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί και ξεκινήσαμε να σηκώνουμε στα χέρια το αυτοκίνητο» περιέγραψε ένας από τους μαθητές που βοήθησαν στη διάσωση.

«Κοίταξα κάτω από το αυτοκίνητο και είδα το ένα από τα παιδιά. Η μητέρα του φώναζε "βοήθεια, βοήθεια". Αρχικά σοκαρίστηκα αλλά μετά σκέφτηκα τη μητέρα μου και τι θα έκανε κάποιος άλλος να την βοηθήσει» δήλωσε άλλος μαθητής.

 

Όταν τα παιδιά σήκωσαν το αυτοκίνητο, ένα στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανέσυρε τη μητέρα και τα παιδία. Η 3χρονη κατάφερε τελικά να συρθεί μόνη της ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα ο αεροπόρος έσωσε το 2χρονο αγόρι που ήταν ακόμα στην αγκαλία της μητέρας του.

Τα δύο παιδιά δεν τραυματίστηκαν σοβαρά σε αντίθεση με τη μητέρα τους η οποία θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις καθώς υπέστη αρκετά τραύματα στην προσπάθεια να προστατεύσει τον γιο της που είχε στην αγκαλιά της.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top