Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χούλιγκαν - Έγιναν δεκτές οι αιτήσεις τους

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χούλιγκαν - Έγιναν δεκτές οι αιτήσεις τους

Ανοίγει η πόρτα των φυλακών για 20 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για τα αιματηρά επεισόδια τον περασμένο Αύγουστο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου της Ένωσης Μιχάλη Κατσούρη.

Ειδικότερα, με ανακριτική διάταξη που εκδόθηκε οι αιτήσεις για αποφυλάκιση των 20 παραπάνω κατηγορουμένων έγιναν δεκτές, ενώ εντός της ημέρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες αναμένεται να υπάρξει απόφαση και για άλλες αιτήσεις αποφυλάκισης.

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν πάντως οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και η καταβολή εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Κατά πληροφορίες συνολικά έχουν υποβληθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης από Κροάτες κατηγορούμενους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE