Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χούλιγκαν - Έγιναν δεκτές οι αιτήσεις τους

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χούλιγκαν - Έγιναν δεκτές οι αιτήσεις τους

Ανοίγει η πόρτα των φυλακών για 20 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για τα αιματηρά επεισόδια τον περασμένο Αύγουστο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου της Ένωσης Μιχάλη Κατσούρη.

Ειδικότερα, με ανακριτική διάταξη που εκδόθηκε οι αιτήσεις για αποφυλάκιση των 20 παραπάνω κατηγορουμένων έγιναν δεκτές, ενώ εντός της ημέρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες αναμένεται να υπάρξει απόφαση και για άλλες αιτήσεις αποφυλάκισης.

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν πάντως οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και η καταβολή εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Κατά πληροφορίες συνολικά έχουν υποβληθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης από Κροάτες κατηγορούμενους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.