Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χούλιγκαν - Έγιναν δεκτές οι αιτήσεις τους

Δολοφονία Κατσούρη: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες χούλιγκαν - Έγιναν δεκτές οι αιτήσεις τους

Ανοίγει η πόρτα των φυλακών για 20 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για τα αιματηρά επεισόδια τον περασμένο Αύγουστο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου της Ένωσης Μιχάλη Κατσούρη.

Ειδικότερα, με ανακριτική διάταξη που εκδόθηκε οι αιτήσεις για αποφυλάκιση των 20 παραπάνω κατηγορουμένων έγιναν δεκτές, ενώ εντός της ημέρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες αναμένεται να υπάρξει απόφαση και για άλλες αιτήσεις αποφυλάκισης.

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν πάντως οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και η καταβολή εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Κατά πληροφορίες συνολικά έχουν υποβληθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης από Κροάτες κατηγορούμενους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE