Mαρία Έλενα Κυριάκου: «Κυκλοφορούν φήμες ότι σταματώ το τραγούδι…»

Mαρία Έλενα Κυριάκου: «Κυκλοφορούν φήμες ότι σταματώ το τραγούδι…»

Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να διώξουν απο τη μουσική βιομηχανία την Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Φήμες άρχισαν να διαδίδονται ότι η Κύπρια τραγουδίστρια σκέφτεται να σταματήσει το τραγούδι. Η Μαρία Ελενα Κυριάκου ωστόσο, λύνει την σιωπή της και απαντά σε αυτούς που σχολιάζουν ότι η καριέρα της στο τραγούδι έχει τελειώσει. 

Της Έλενας Τσιακούπη

Συγκεκριμένα μέσα απο το προσωπικό της προφίλ στο Facebook έγραψε: «Κυκλοφορούν φήμες ότι σταματάω το τραγούδι για να αφοσιωθώ στα παιδιά μου.
Δε θα πάψω ΠΟΤΕ να αφοσιώνομαι σ' αυτα...Κι οσον αφορά το τραγούδι, νιώθω οτι τώρα ξεκινάω! Όσο έχω φωνή θα τραγουδάω για μένα, για τα παιδιά μου και τον κόσμο» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE