«Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα για κυβεία - Ανάμεσα τους και ο ιδιοκτήτης

«Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα για κυβεία - Ανάμεσα τους και ο ιδιοκτήτης

Νέα υπόθεση κυβείας, αυτή τη φορά στην επαρχία Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο σε υποστατικό, που έγινε χθες το βράδυ, στο πλαίσιο των δράσεων για αντιμετώπιση του φαινομένου.

Έξι πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία, κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς.

Έλεγχο στο υποστατικό διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, γύρω στις 8.50 το βράδυ της Παρασκευής. Τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν τα έξι πρόσωπα, ηλικίας από 49 μέχρι 70 ετών, να επιδίδονται σε κυβεία με τραπουλόχαρτα, φίσιες, και χρήματα, τα οποία κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Τα έξι πρόσωπα, ανάμεσα τους και ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα κυβείας που φέρεται να διέπραξαν, ενώ αναμένεται να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE