Σύλληψη 27χρονης για παράνομη παραμονή στην Κύπρο - Απορρίφθηκε τον Μάρτιο του 2023 η αίτησή της

Σύλληψη 27χρονης για παράνομη παραμονή στην Κύπρο - Απορρίφθηκε τον Μάρτιο του 2023 η αίτησή της

Στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 27 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου εναντίον της οποίας εκκρεμούν καταγγελίες για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπία, εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, παράνομη παραμονή και απασχόληση στο έδαφος της Κυπριακής Δημκρατίας. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων, Μιχάλη Νικολάου η ύποπτη κλήθηκε για κατάθεση αφού διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Μάρτιο του 2023 μιας και η αίτησή της για παραμονή έχει απορριφθεί. 

Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που ακολούθησαν, ανέφερε ο κ. Νικολάου, η 27χρονη ύποπτη εξακολουθούσε να βρίσκεται και να εργάζεται στην Κύπρο παρουσιάζοντας πλαστή ελληνική ταυτότητα με την οποία ο εργοδότης της την ενέγραψε στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις. Η νεαρή συνελήφθη και τις καταγγελίες σε βάρος της εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE