Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες σε τροχαίο

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Δοϊράνης, στο ύψος του Δροσάτου το απόγευμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 18.00 δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και πέντε να τραυματιστούν.

Στο πρώτο όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και στο δεύτερο ένας.

Ο δρόμος για λίγη ώρα παρέμεινε κλειστός προκειμένου να επιχειρήσουν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στα δύο οχήματα.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE