Σύλληψη Ιρανών: Αξιολογεί πληροφορίες για αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων η Αστυνομία - «Δεν πρέπει να πανικοβάλλεται ο κόσμος»

Σύλληψη Ιρανών: Αξιολογεί πληροφορίες για αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων η Αστυνομία - «Δεν πρέπει να πανικοβάλλεται ο κόσμος»

Σε «συναγερμό» βρίσκονται οι Αρχές μετά την αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης κατά ισραηλινών στην Κύπρο από την Μοσάντ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είχαν ανακοινωθεί την Κυριακή (10/12), συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση δύο άτομα ιρανικής καταγωγής για διερευνώμενη υπόθεση τρομοκρατίας κατά Ισραηλινών ή/και ατόμων εβραϊκής καταγωγής στην Κύπρο.

Σε δηλώσεις του στα κανάλια, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι το θέμα απασχολεί την Κυπριακή Αστυνομία, η οποία δρα αναλόγως με τις πληροφορίες που έχει στην κατοχή της.

«Λαμβάνονται όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα και αξιολογούνται πληροφορίες οι οποίες έρχονται ενώπιον μας», επισήμανε ο κ. Ανδρέου, σχολιάζοντας ότι δεν μπορούν να αναφερθούν σε περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς πρόκειται για «ευαίσθητα θέματα ασφαλείας».

Επιπλέον, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές άλλων χωρών, καθώς και με Europol και Interpol.

«Διευκρινίζουμε ότι δεν πρέπει να πανικοβάλλεται ο κόσμος», είπε.

Δείτε όσα δήλωσε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE