LIKE ONLINE

Google: Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το 2023 - Ποιες λέξεις μάθαμε φέτος

Google: Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το 2023 - Ποιες λέξεις μάθαμε φέτος

Στιγμές της ποπ κουλτούρας, θάνατοι διάσημων προσώπων και ειδησεογραφία με παγκόσμιο αντίκτυπο είναι ανάμεσα στις κορυφαίες αναζητήσεις στη Google μέσα στο 2023.

Η Google δημοσίευσε το «Year in Search» (Έτος αναζήτησης) που αποτυπώνει τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου μέσα στο 2023. Στην κορυφή των αναζητήσεων βρέθηκε ο πόλεμος στο Ισραήλ, ενώ ακολουθούν η εξαφάνιση του υποβρυχίου Titan τον Ιούνιο και οι καταστροφικοί σεισμοί του Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία.

Το πιο δημοφιλές πρόσωπο της Google ήταν ο Νταμάρ Χάμλιν, ο αθλητής του NFL που κατέρρευσε στη διάρκεια αγώνα στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά μέσα στη χρονιά επέστρεψε στα γήπεδα. Στη λίστα περιλαμβάνονται ο Τζέρεμι Ρένερ, του οποίου η ζωή κινδύνεψε από χιονοστιβάδα στις αρχές του έτους, ο Μάθιου Πέρι και η Τίνα Τέρνερ που έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2023.

Στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, στις αναζητήσεις της Google κυριάρχησε η ταινία «Barbie», ενώ πολύ ψηλά βρέθηκαν και οι σειρές «The Last of Us», «Wednesday» και «Ginny and Georgia». Στα αθλητικά ήρθε πρώτη στις αναζητήσεις η ομάδα Inter Miami CF, το νέο «σπίτι» του Αργεντινού Λιονέλ Μέσι.

Πολλοί χρήστες αναζήτησαν ερωτήσεις όπως «γιατί τα εισιτήρια για τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ είναι τόσο ακριβά». Παράλληλα, πρώτη στις αναζητήσεις με ορισμούς της αργκό τερμάτισε η λέξη «rizz», η οποία πρόσφατα ονομάστηκε λέξη της χρονιάς στην Οξφόρδη.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από AFP

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top