Απόπειρα δολοφονίας: Πυροβόλησαν 26χρονο – Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τραύματα ο νεαρός

Απόπειρα δολοφονίας: Πυροβόλησαν 26χρονο – Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με τραύματα ο νεαρός

Υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 26χρόνου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με τραύμα από πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου 26χρονος Γεωργιανός, ο οποίος εντοπίστηκε στην αυλή πολυκατοικίας στην περιοχή του Πάφος Μολ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η σφαίρα τον έπληξε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων αλλά η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία, που διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, δέχθηκε πληροφορία για ύπαρξη τραυματισμένου προσώπου στην περιοχή. Όταν μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν στην περιοχή βρήκαν μόνο τον τραυματία που δεν ήταν σε θέση χθες βράδυ να δώσει πληροφορίες για το τι είχε προηγηθεί.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, προηγήθηκε άγριος καυγάς ανάμεσα σε ομάδα ομοεθνών του 26χρονου εναντίον του οποίου διεπράχθη η απόπειρα φόνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE