ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 30χρονο: Τον έψαχνε η Αστυνομία για υπόθεση ατυχήματος με σκάφος - Καταζητούνται άλλοι δύο - Δείτε φωτογραφίες

Χειροπέδες σε 30χρονο: Τον έψαχνε η Αστυνομία για υπόθεση ατυχήματος με σκάφος - Καταζητούνται άλλοι δύο - Δείτε φωτογραφίες

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σήμερα το πρωί, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, άντρας ηλικίας 30 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση θαλάσσιου ατυχήματος, που φέρεται να συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο, στη θαλάσσια περιοχή της επαρχίας Πάφου. Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί άλλους δύο ύποπτους άντρες, ηλικίας 27 και 32 ετών, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 25 Ιανουαρίου, 2023, θαλάσσιο σκάφος εντοπίστηκε προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή Πότιμα, στην Πέγεια, χωρίς σε αυτό να επιβαίνει οποιοδήποτε πρόσωπο. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι, το σκάφος είχε αγοραστεί από τον 30χρονο ύποπτο και στις 24 Ιανουαρίου είχε αποπλεύσει από το Λιμανάκι Λατσιού. Στο σκάφος φέρονται να επέβαιναν ο 30χρονος, μαζί με τους 27χρονο και 32χρονο υπόπτους, που καταζητούνται. Οι τρεις τους παρέλειψαν να ενημερώσουν και να αναφέρουν στις Αρχές, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το θαλάσσιο σκάφος τους προσάραξε στο σημείο.

Εναντίον του 32χρονου καταζητούμενου υπόπτου διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού και άλλη μία υπόθεση, διάπραξης στις 05 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό, των αδικημάτων της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης του και αυτός καταζητείται.

Καταζητούνται άλλοι δύο

Η Αστυνομία καταζητεί ακόμη δύο πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση θαλάσσιου ατυχήματος, μετά τον εντοπισμό προσαραγμένου σκάφους στην επαρχία Πάφου, στις 25 Ιανουαρίου 2023.

Πρόκειται για τους:

Haider Seemab, 27 ετών, από το Πακιστάν και
Ashiq Syed Tabraiz, 32 ετών, από το Πακιστάν.

Εναντίον των δύο προσώπων, εξασφαλίστηκαν σχετικά δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Το εν λόγω σκάφος, εντοπίστηκε προσαραγμένο στις 25 Ιανουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή Πότιμα, στην Πέγεια, χωρίς να επιβαίνει σε αυτό οποιοδήποτε πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι εναντίον του Ashiq Syed Tabraiz εκκρεμεί δεύτερο δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 5 Ιανουαρίου 2023.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top